Πώληση Μονοκατοικία, Bulduri, Jurmala, Λεττονία, Kemeru iela 53

Πώληση - Cod. 26763

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 173 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Σπίτι προς πώληση σε Jurmala, Bulduri, 1,5 χλμ από την παραλία.

Το σπίτι είναι 173 m2 και το πολύ 1127 m2.
Το γήπεδο βρίσκεται από ένα πευκοδάσος, και είναι το τελευταίο για το μπλοκ. Υπάρχουν μόνο έξι σπίτια στο δικό μας τμήμα της ήσυχο δρόμο Kemeru. Περαιτέρω κατά μήκος του δρόμου βρίσκονται πανέμορφους κήπους του Bulduru Dārzkopības Vidusskola.

Το σπίτι έχει σχεδιαστεί από έναν Ιταλό αρχιτέκτονα και χτίστηκε το 1955 ως θερινή κατοικία η οποία έχει ως επί το πλείστον χρησιμοποιείται ως.
Έχει δύο ιστορίες: στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα πολύ ευρύχωρο και γεμάτο φως σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, μπάνιο με τουαλέτα και υπνοδωμάτιο / γραφείο. Ο δεύτερος όροφος έχει μια μοναδική διάταξη - Τα δωμάτια βρίσκονται σε διαφορετικά επίπεδα. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο χώρο ντουλάπα και ένα χώρο αναψυχής στον δεύτερο όροφο. Υπάρχουν επίσης δύο μικρά δωμάτια που χρησίμευαν για την αποθήκευση, αλλά θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε χώρο υπνοδωματίου.
Αυτή τη στιγμή μόνο ο πρώτος όροφος έχει ένα σύστημα θέρμανσης.

Το σπίτι βρίσκεται σε απόσταση 1χλμ από το υδάτινο πάρκο Jurmala και η γέφυρα στη Ρίγα. Υπάρχουν καταστήματα και μια μεγάλη αγορά στο κέντρο Bulduri η οποία είναι περίπου 1,5 χιλιόμετρα από το σπίτι, όπως είναι η πανέμορφη λευκή άμμο παραλία Jurmala. Ωστόσο, η παρτίδα είναι πολύ ιδιωτική, περιβάλλεται από δάσος και στις δύο πλευρές και δεν υπάρχει καθόλου κίνηση στο δρόμο Kemeru.

Ένα πραγματικό μοναδικό μαργαριτάρι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB