Πώληση Βίλα, Jurmala, Jurmala, Λεττονία, Sunu 14

Πώληση - Cod. 30425

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 164 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Χτισμένο για τον εαυτό του έξω από τα καλύτερα υλικά Σπίτι 165μ2 με καλά σχεδιασμένη διάταξη. Χτισμένο κατά την περίοδο 2008-2009, και ανατέθηκε το 2013.
Άριστη θερμομόνωση (Aeroc 300, Paroc 100), ενδοδαπέδια θέρμανση, λέβητες συμπύκνωσης αερίου Viessmann, ενσωματωμένη γερμανικής τεχνολογίας (Aeg, Bosch), πήλινα μπάνιου, είδη Hansgrohe / Franke. Όλες οι ανακοινώσεις στο σπίτι (θέρμανση φυσικού αερίου, του νερού της πόλης και αποχέτευσης). γεωτρήσεις εκεί για το πότισμα των κήπων.

Ιταλικά Prodomo πρόσοψη του πίνακα και πάνω από Corian, ένα υπαίθριο τζάκι με πύλη τραβερτίνη, ενσωματωμένο σύστημα ήχου και βίντεο με έναν προβολέα και μια οθόνη 2 μέτρων.

Μονοκατοικία παραδοσιακή σάουνα 20m2 από πλαστικοποιημένο δομικής ξυλείας. Lounge, θερμάστρα ξύλου με ένα διαφανές κλίβανο (Termofor).
Ιδιόκτητο οικόπεδο 1200 μ, με διαμορφωμένο χώρο, ένα τέλειο γκαζόν και κήπο με επαγγελματικά επιλεγμένα φυτά και τα αλπικά διαφάνεια. Εξοπλισμένο βεράντα με μαρκησία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB