Πώληση Βίλα, Saulkrasti, Riga District, Λεττονία, Saulkrasti

Πώληση - Cod. 35544

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 4800 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 2

Νέο έργο του 2019
Διαμερίσματα κατοικιών κοντά στη θάλασσα
1. Η κατοικία του χωριού, η αρχιτεκτονική του αποτελεί παράδειγμα για μοντέρνα κτίρια στη Λετονία - κάθε εκατοστό του κτιρίου έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να εξισορροπήσει την αισθητική απόλαυση με λειτουργικότητα, εστιάζοντας στην προσωπική άνεση ως προτεραιότητα. Ο κήπος και το έδαφος καταλαμβάνουν έκταση 4800 τ.μ. και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να ενταχθούν στο γύρω τοπίο. Η κατοικημένη περιοχή μαζί με τις ταράτσες καταλαμβάνει 446 τ.μ. Ο σχεδιασμός ενσωματώνει μη τυποποιημένες λύσεις, επομένως κάθε λεπτομέρεια σχεδιάστηκε ξεχωριστά. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες. Υπάρχει γυμναστήριο, σαλόνι με τζάκι και λόμπι με αποδυτήρια, που συνδέονται με την κουζίνα μέσω ενός διαφανούς ενυδρείου στον πρώτο όροφο. Υπάρχει ένας χώρος SPA με πισίνα, σάουνα, υδρομασάζ και ντους ψιλής βροχής για απόλυτη ευεξία. Υπάρχει ξεχωριστό WC και ντους, καθώς και ειδικά εξοπλισμένη κουζίνα με τραπεζαρία, χειμερινό κήπο και τεχνικό χώρο. Στον δεύτερο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια με WC και ντους στη βόρεια πλευρά. Μεγάλο μεγάλο υπνοδωμάτιο καταλαμβάνει τη νότια πτέρυγα με ξεχωριστό δωμάτιο που εξυπηρετεί ως ντουλάπα και χώρο αλλαγής και παρέχει πρόσβαση σε ιδιωτικό μπάνιο. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ένα μεγάλο, ειδικά διαμορφωμένο μπάνιο με θέα στον κήπο, ντους ψιλής βροχής και παροχές υπηρεσιών. Υπάρχει ένα γραφείο δίπλα στο υπνοδωμάτιο.
Εσωτερικό
Το μοντέρνο εσωτερικό διαθέτει ένα ελαφρώς ασκητικό στιλ με έπιπλα κατηγορίας "premium". Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο φωτισμό του κτιρίου, επομένως ορισμένα δωμάτια, όπως ο "χειμερινός κήπος", έχουν κατασκευαστεί από γυαλί, ενσωματώνοντας ακόμη και μια δομή από γυάλινη οροφή. Στη νότια πλευρά, το 80% των τειχών είναι κατασκευασμένα από γυαλί. το δεύτερο γραφείο δωματίου και ο χώρος της πισίνας είναι πλήρως τζάμια επίσης. Ταυτόχρονα, η θέρμανση και η άνεση εξασφαλίζονται από υψηλής ποιότητας πακέτα γυαλιού παραθύρων με καλοριφέρ ενσωματωμένα στο πάτωμα. Στην οροφή της πισίνας, της κουζίνας και του καθιστικού υπάρχουν εκτεταμένες ξύλινες κατασκευές.
Το σαλόνι διαχωρίζεται από τον χειμερινό κήπο με τζάκι, το οποίο ταυτόχρονα επιτρέπει την παρακολούθηση του παιχνιδιού των φλογών και απολαύστε το ελεύθερο πνεύμα σας, παρατηρώντας τους ουρανούς γεμάτους ουρανούς μέσα από την γυάλινη οροφή του χειμερινού κήπου.
Ο χειμερινός κήπος είναι μια μεμονωμένη ιστορία - από το γεγονός ότι οι τοίχοι και η οροφή είναι από γυαλί, έχει επίσης αυξηθεί 1 μ. Από το έδαφος, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ευάερη ατμόσφαιρα για συσσώρευση ενέργειας, απολαμβάνοντας τοπία ή απλά διαβάζοντας ένα καλό βιβλίο.
Η περιοχή SPA αξίζει επίσης μια ξεχωριστή ιστορία - η επιφάνεια του νερού της πισίνας είναι ευθυγραμμισμένη με το δάπεδο και αφού το επίπεδο του δαπέδου έχει σχεδιαστεί ειδικά χαμηλότερα από ό, τι στο υπόλοιπο κτήριο, συγχωνεύεται με την εξωτερική επιφάνεια γκαζόν. Η όλη θέα είναι εκπληκτική - το πάτωμα, το νερό και το γκαζόν πίσω από τους τοίχους γυαλιού συγχωνεύονται σε ένα ολόκληρο επίπεδο.
Η ζεστή μπανιέρα έχει σχεδιαστεί ειδικά με φινίρισμα πλακιδίων μωσαϊκού, η οποία συνεχίζει στη σάουνα του ίδιου στυλ και στο υπόλοιπο εσωτερικό.
Το λόμπι συνδέεται με την κουζίνα και την καθιστική περιοχή μέσω ενός σχεδιαστικού τοίχου ενυδρείου, το οποίο παρέχει ταυτόχρονα αισθητική απόλαυση, αίσθηση χαλάρωσης και αλληλεπίδραση φωτός και νερού.

Το εσωτερικό του 2ου ορόφου είναι ζεστό και άνετο. Υψηλής ποιότητας δάπεδο από ξύλο δρυός παρέχει συναισθηματική ζεστασιά. Οι συρόμενες ξύλινες πόρτες συμπληρώνουν τα στοιχεία σχεδιασμού τοίχων, που δημιουργήθηκαν από τους καλύτερους Λετονούς καλλιτέχνες.
Η κύρια κρεβατοκάμαρα ή η κρεβατοκάμαρα του ιδιοκτήτη έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα - είναι τοποθετημένη σε ολόκληρη τη Νότια πτέρυγα με μεγάλα παράθυρα και ευρύχωρα παράθυρα για να απολαύσετε την όμορφη ύπαιθρο. Υπάρχει ένα γραφείο εργασίας με ξεχωριστή είσοδο στο ένα άκρο της κρεβατοκάμαρας και μια τεράστια ντουλάπα στο άλλο άκρο, η οποία παρέχει πρόσβαση στο κυρίως μπάνιο. Είναι τελειωμένο σε πέτρα και γυαλί με ξύλινες διακοσμήσεις. Ο διπλός νεροχύτης είναι μια παραγγελία. το showerarea έχει σχεδιαστεί ειδικά με ένα ντους βροχής που είναι ενσωματωμένο στην οροφή. Το λουτρό έχει τοποθετηθεί έτσι ώστε να επιτρέψει την προβολή του εδάφους κατά 180 °, ενώ ενυδατώνεται μέσα του και γενικά η περιγραφή αυτή περιλαμβάνει μόνο ένα μικρό κομμάτι των αισθήσεων που παρέχει το εσωτερικό της Villa.

Ποιότητα και τεχνολογίες
Όλες οι ολοκληρωμένες τεχνολογίες και οι παράμετροι υπερέβησαν τα πρότυπα κατασκευής της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτόματο άνοιγμα πύλης και πύλη πεζών Η σύνδεση ενδοεπικοινωνίας στον 1ο και 2ο όροφο του κτιρίου είναι ένα μικρό μέρος των εφαρμοζόμενων τεχνολογιών. Σε ολόκληρο το κτίριο έχει εγκατασταθεί συναγερμός πυρκαγιάς. Το σύστημα συναγερμού ασφαλείας εξασφαλίζει ασφάλεια τόσο στο κτίριο όσο και στο έδαφος. Η άνεση εξασφαλίζεται από τον αυτόματο έλεγχο κλιματισμού, ο οποίος περιλαμβάνει συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και θερμότητας. Ο σχεδιασμός έχει εφαρμοστεί στο κάλυμμα της πισίνας και στον αυτόματο μηχανισμό κλεισίματος, ο οποίος είναι κρυμμένος στον τοίχο της πισίνας κάτω από την στάθμη του νερού. Δεδομένου ότι το κτίριο διαθέτει τεχνολογίες σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα κατασκευής, έχει βαθμολογηθεί από τα παγκόσμια έργα κατηγορίας Premium.

Επικράτεια και υποδομή
Το έδαφος βρίσκεται ανάμεσα σε δύο χωριά - Skulte και Zvejniekciems. Το 1967, το Zvejniekciems γειτνιάζει με την πόλη του Saulkrasti. Η πέτρα "1. Village residence "αποτελεί απόδειξη αυτής της ένωσης. Πρόκειται για έναν ακρογωνιαίο λίθο, ο οποίος συμβολίζει και υπενθυμίζει στενούς δεσμούς μεταξύ αυτών των χωριών.
Υπάρχουν βεράντες στη νότια πλευρά στο επίπεδο του 1ου ορόφου, προστατευμένες από τον άνεμο και ηλιοθεραπεία όλη την ημέρα. Ένας τεράστιος κήπος εκτείνεται γύρω από το ξενοδοχείο, διατηρώντας πεύκα και βραχόκηπους.
Η βόρεια πλευρά έχει σχεδιαστεί ως είσοδος, πρόσβαση και ζώνη χρησιμότητας, καλυμμένη στα υψηλότερα πρότυπα σχεδιασμού τοπίου. Η γύρω περιοχή παρέχει αίσθηση γαλήνης και αναζωογονητική ενέργεια - πευκοδάση, φρέσκο ​​αέρα και θάλασσα με ξύλινα μονοπάτια στην περιοχή των αμμόλοφων. Η πόλη του Saulkrasti προσφέρει επίσης άλλες δραστηριότητες στα κοντινά καταστήματα, καφετέριες και χώρους αναψυχής. Υπάρχει στάση δημόσιας συγκοινωνίας 200μ. Και σχολείο και καταστήματα 900μ. Μακριά. Υπάρχει επίσης ένα νέο, ασφαλές στάδιο με διάφορες αθλητικές ευκαιρίες, πατινάζ και ποδηλασία ράμπες, πίστες, παιδική χαρά κλπ. 800 μέτρα μακριά. Το γήπεδο παρέχει διαφορετικά μαθήματα με εκπαιδευτές. Υπάρχει Σχολή Τεχνών και Μουσικής Vidzeme Jūrmala περίπου 2χλμ. Μακριά. Το Zvejniekciems Club House απέχει μόλις 1χλμ. Υπάρχουν και δημοτικά και ιδιωτικά νηπιαγωγεία στο Saulkrasti. Ο αυτοκινητόδρομος VIA της Βαλτικής παρέχει γρήγορη πρόσβαση στη Ρίγα σε μόλις 40 λεπτά.
3 λόγοι για τους οποίους 1. Η διαμονή σε χωριά είναι η καλύτερη στη Λετονία
1. Το ύφος και η ατομικότητα του, τα οποία οι σχεδιαστές έχουν αναπτύξει μέσα σε 2 χρόνια προσεκτικής δουλειάς, παρέχουν αρμονία των αισθήσεων, η οποία αντικατοπτρίζεται στη φιλοσοφία της Βίλας - δύναμη και ενέργεια.
2. Το όνομα - "1. Village residence "δεν είναι μόνο ένα όνομα? αυτό σημαίνει κυρίως άνεση, στυλ, κύρος και νοημοσύνη, που διαπερνά αυτή την ιδιοκτησία.
3. Σύγχρονο δείγμα αρχιτεκτονικής με μοναδικό εσωτερικό σχεδιασμό, συμπληρωμένο με ιταλικά έπιπλα.
Τοποθεσία και περιφερειακή υποδομή
Το ακίνητο βρίσκεται στην πόλη Saulkrasti, Īves street 2, LV-2161 με την ονομασία περιοχής "Jūrsili". Η περιοχή έλαβε αυτό το όνομα για να συμβολίσει τη γύρω περιοχή της θάλασσας και των πεύκων, που περιβάλλουν ολόκληρη την επικράτεια. Η συνολική έκταση περιλαμβάνει 4800m2. Το Villais βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της περιοχής στην άκρη της θάλασσας. Η ενεργή κατασκευή βρίσκεται σε εξέλιξη στο "Jūrsili", γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της υποδομής και στις παρακείμενες περιοχές. Ο δρόμος προς τη θάλασσα οδηγεί μέσα από ένα πανέμορφο, καλά περιποιημένο πευκοδάσος, πάνω από τους αμμόλοφους με ξύλινα μονοπάτια και ειδικά διαμορφωμένους χώρους αναψυχής. Η γεωγραφική θέση είναι άψογη - μόλις 45χλμ. Από τη Ρίγα, που σημαίνει περίπου 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη νέα εθνική οδό VIA Baltic. Όντας τόσο κοντά στην πρωτεύουσα, ταυτόχρονα μπορείτε να απολαύσετε την ηρεμία και την όμορφη φύση κοντά στη θάλασσα.

Επιπλέον πληροφορίες
Οι προσωπικές επιθυμίες των ιδιοκτητών μπορούν να υλοποιηθούν με ατομική συμφωνία. Top "Premium" κατοικία τάξη για την τιμή ενός καλού διαμερίσματος θα είναι ανεκτίμητη επένδυση. Το 2019 η πόλη Saulkrasti θα κατασκευάσει και θα ανακαινίσει τους παρακείμενους δρόμους και την υποδομή. Το εσωτερικό μπορεί να είναι ειδικά σχεδιασμένο σύμφωνα με τις προτιμήσεις των ιδιοκτητών ώστε να αντικατοπτρίζει το ιδιαίτερο στυλ και την προσωπικότητά τους. Κατόπιν αιτήματος θα παρέχουμε διατάξεις δαπέδου και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB