Πώληση Άλλο (Συγκρότημα), Ventspils, Ventspils, Λεττονία, Zotiņu iela 6

Πώληση - Cod. 24440

  • Τύπος: Άλλο (Συγκρότημα)
  • Περιοχή: 202 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 2

Πώληση του ξενώνα. Αρχική συνολικού εμβαδού 202 τμ. Το σπίτι διαθέτει 4 διαμερίσματα (2-3 ist.) - 34,65 τ.μ., 55,97 τ.μ., 50,05 τ.μ. και 40,58 τμ. Έκταση - 328 τετραγωνικών μέτρων, ενδεχομένως, από τους γείτονες για να αγοράσει πίσω ένα επιπλέον τμήμα του οικοπέδου 300 τμ. Ο ξενώνας βρίσκεται στο ιστορικό τμήμα της Βέντσπιλς Ostgals, μόνο 5 λεπτά. με τα πόδια από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών. Blue Beach Σημαία, παραλία θαλάσσιο πάρκο, Seaside Park, παιδικό πάρκο, και ο Pier Θέατρο Σπίτι "Sea Gate". Λίγο πιο πέρα, 2 χλμ βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, το Ολυμπιακό κέντρο Βέντσπιλς πάρκο περιπέτεια νερό, διασκέδαση και spa συγκρότημα, Βέντσπιλς Adventure Park και το Υπαίθριο Μουσείο. Η παντοπωλεία περιοχή, kafeijnīcas και πιτσαρία.

Ο ξενώνας λειτουργεί όλο το χρόνο και μπορεί να φιλοξενήσει 18 άτομα ταυτόχρονα. Πουλήστε με όλο τον εξοπλισμό, τα έπιπλα και όλα τα άλλα απογραφή, η οποία δραστηριότητές του θα πρέπει να διακοπεί. Ιστοσελίδα και e-mail θα πρέπει να μεταφερθούν στον νέο ιδιοκτήτη. Κράτηση σε μηνιαία βάση, είναι απλά να συνεχίσουν να εργάζονται και να αναπτυχθούν. Έτοιμος για την επιχείρηση.
Το σπίτι έχει κεντρική θέρμανση (μπρικέτες και καυσόξυλα), ο λέβητας βρίσκεται δίπλα στο κτίριο. Τέσσερις αχυρώνες. Όλο το σπίτι έχει νέα παράθυρα, καθαρά, ανακαινισμένα δωμάτια, τεντωμένο καλωδίωση, πόλη ύδρευσης και αποχέτευσης, βραστήρα νερού σε συνδυασμό. Περιφραγμένη αυλή, πίσω αυλή είσοδο του κώδικα. Πλακόστρωτη αυλή με ένα μικρό γκαζόν και πέτρινες λεπτομέρειες.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB