Ενοικίαση Δυάρι, Dzintari, Jurmala, Λεττονία, Dzintaru 20

Ενοικίαση - Cod. 23564

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1

Διαμερίσματα σε ένα διώροφο σπίτι με ξεχωριστή είσοδο στο κέντρο της Jurmala, 200 μέτρα από την παραλία, 300 μέτρα από την αίθουσα συναυλιών "Dzintari", 500 μέτρα από το δρόμο Joma. Είναι δίπλα σε ένα δασικό πάρκο με μια όμορφη παιδική χαρά Dzintary και ευκαιρίες για αναψυχή. Η συνολική έκταση των 80 στρεμμάτων. m, παράθυρα με θέα στο πάρκο, το μέρος είναι πολύ ήσυχο.
Το διαμέρισμα διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια με ντους και μπανιέρα, ένα μικρό σαλόνι με κουζίνα. Το διαμέρισμα είναι πρόσφατα ανακαινισμένο, πλήρως επιπλωμένα, εξοπλισμένα με όλα τα είδη των οικιακών συσκευών, επιτραπέζια σκεύη, μαγειρικά σκεύη, κλινοσκεπάσματα, κλπ. Υπάρχει WIFI, TV, χρηματοκιβώτιο, φυλασσόμενο κόστος διαμέρισμα. Σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο υπάρχει μια υπέροχη πισίνα με σάουνα. Από τα παράθυρα με θέα στον κήπο και την Dzintary δασικό πάρκο.
Ξεχωριστή είσοδο του διαμερίσματος με οικόπεδο του, όπου υπάρχει ένα κήπο και χώρο στάθμευσης δύο ή τρία αυτοκίνητα. Επίσης, στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει μια σκεπαστή βεράντα με ξαπλώστρες και μπάρμπεκιου. Δύο ενήλικες ποδήλατα στη διάθεσή σας. Η πρόσβαση από τα κατοικίδια ζώα. Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο ή το σταθμό του τρένου. Για τα παιδιά - κούνια, καρεκλάκι φαγητού, μπαρ τοίχο και όλα τα είδη εξοπλισμού στον κήπο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB