Ενοικίαση Αποθήκη , Jelgava, Jelgava, Λεττονία, Kr.Barona street 40

Ενοικίαση - Cod. 25529

  • Τύπος: Αποθήκη
  • Περιοχή: 3300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: ground floor

Εμπορικά ακίνητα προς ενοικίαση / πώληση σε Jelgavas City Center. Ιδανικός χώρος για την κατασκευή / αποθήκη purpose.Office είναι διαθέσιμη δίπλα στην αποθήκη / μονάδα παραγωγής.

ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΟΝΙΑ
Η Λετονία, που βρίσκεται στην καρδιά του οικονομικά και πολιτιστικά ζωντανή περιοχή σκανδιναβικές και βαλτικές χώρες, σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα: Μείωση του εταιρικού φόρου εισοδήματος για επενδυτικά έργα μεγάλης κλίμακας - 25% για τις επενδύσεις που κυμαίνονται από περίπου 10 ευρώ - 49.8M, και 15% για επιχειρηματίες των οποίων η αρχική μακροπρόθεσμες επενδύσεις υπερβαίνουν 49.800.000 ευρώ. Τέσσερις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, τρεις εκ των οποίων βρίσκονται στα λιμάνια ελεύθερη από πάγους, προσφέρουν ελκυστικές φορολογικές εκπτώσεις και λειτουργούν ως κέντρα εφοδιαστικής για τις εταιρείες να προσεγγίσουν τις αγορές σε όλο τον κόσμο.

Η Λετονία έχει τρία λιμάνια πάγο χωρίς σημαντική για την περιοχή της Βαλτικής? Κοινή σιδηροδρόμων (1 520 mm) των υποδομών με τις χώρες της ΚΑΚ, απλές τελωνειακές διαδικασίες και την τεκμηρίωση των σιδηροδρόμων επιτραπεί στη Λετονία να συνδέεται με την Άπω Ανατολή και την Ασία μέσω της υπερσιβηρικός σιδηρόδρομος? Η Λετονία έχει μια εξέχουσα θέση στην Νέο Δρόμο του Μεταξιού, συνδέει την Κίνα με τους εταίρους της ΕΕ και των συναλλαγών στη Βόρεια Αμερική.

Ρίγα είναι η μεγαλύτερη πόλη στα κράτη της Βαλτικής και η δεύτερη μεγαλύτερη σε όλη τη Βόρεια Ευρώπη, προσφέροντας καλύτερη πρόσβαση σε ταλέντο και διάφορες άλλες παροχές? Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρίγας υπηρεσίες τους διπλάσιους επιβάτες το Ταλίν και το Βίλνιους Διεθνή Αεροδρόμια σε συνδυασμό.

Η Λετονία είναι επίσης μια ηγετική θέση μεταξύ των χωρών της ΕΕ όσον αφορά τις μισθολογικές παραγωγικότητα της εργασίας διορθωμένη (Eurostat, η προστιθέμενη αξία διαιρείται με το κόστος προσωπικού), ως εκ τούτου, για κάθε ευρώ που δαπανάται στη Λετονία επιχειρήσεις κερδίζουν υψηλότερα κέρδη από ό, τι σε όλες σχεδόν οποιαδήποτε άλλη χώρα της ΕΕ. Σε σύγκριση με άλλες χώρες της ΕΕ και της ΕΖΕΣ Λετονία κατετάγη 11 στη συνολικού φορολογικού συντελεστή με 35,9% (το οποίο είναι χαμηλότερο από ό, τι στη Φινλανδία και τόσο στην ΕΕ όσο και σε παγκόσμιο μέσο όρο).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB