Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Riga, Ρίγα, Λεττονία, Ausekla 4

Πώληση - Cod. 36254

  • Τύπος: Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια
  • Περιοχή: 328 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 2

Το σπίτι βρίσκεται στην καρδιά της πρεσβευτικής περιοχής της Ρίγας.
Μέγεθος: 328 m2
Δωμάτια: 7
Όροφος: 2/7
Τιμή: 1.250.000 EUR

Διαμέρισμα με μισθωτή (διπλωματικός πρόξενος) με δυνατότητα συνέχισης της συμφωνίας ενοικίασης. Το μηνιαίο μίσθωμα από τον ενοικιαστή ανέρχεται σε 4.680 EUR συν τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και τις υπηρεσίες. Κατά την αγορά, όλα τα δικαιώματα και ο τίτλος σε σχέση με τη συμφωνία ενοικίασης θα σας μεταφερθούν, αν το επιθυμείτε.

Η αγορά αυτού του διαμερίσματος είναι μια εξαιρετική επένδυση στην αγορά ακινήτων της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, καθώς θα έχετε ήδη τη δυνατότητα να συνεχίσετε μια ασφαλή συμφωνία μίσθωσης με έναν κύριο μισθωτή ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ακίνητο για δική σας οικιστική ή εμπορική κατοικία ανάγκες.

Υψηλής ποιότητας εσωτερική διακόσμηση που αναμειγνύει τα στοιχεία του Art Nouveau του 19ου αιώνα με μια σύγχρονη πινελιά. Πλήρης φινίρισμα, κουζίνα με συσκευές, ενσωματωμένα έπιπλα, κουρτίνες, στοιχεία σχεδιασμού στους τοίχους και στην οροφή, τεχνολογία ψυχαγωγίας.

Εξοδα:
Υπηρεσία: 1,25 EUR Ασφάλιση κατά διαμέρισμα (320 EUR ετησίως) Φόρος ακίνητης περιουσίας περ. 600 ευρώ ετησίως

Το συγκρότημα περιλαμβάνει ένα κομψό και πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό κτήριο, το οποίο δημιούργησε ο διάσημος ευρωπαίος αρχιτέκτονας Rudolph Cirqvitz - ένα δείγμα του διάσημου Art Nouveau της Ρήγα και ένα εξαιρετικό παράδειγμα αστικής ανάπτυξης της Ρίγα σε μια ελίτ κατοικημένη περιοχή στις αρχές του 19ου και 20ου αιώνα.

Το Aleksandra Apartments προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών υψηλής καθαριότητας: 24ωρη υπηρεσία φύλαξης, 24ωρη υπηρεσία δωματίου, VIP-μεταφορά, υπηρεσία στάθμευσης αυτοκινήτων, αυτοματοποιημένη στάθμευση τριών επιπέδων (το μόνο στη Λετονία), σαλόνι, lobby bar, σάουνα και γυμναστήριο, καθώς και ειδικά δωμάτια στο συγκρότημα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συναντήσεις, εκδηλώσεις και γιορτές.

Το ακίνητο ανήκει στον ιδιοκτήτη. Κανένας αντιπρόσωπος, μεσίτης ή μεσάζων δεν θα συμμετείχε στη διαδικασία αγοράς. Δεν περιλαμβάνονται κρυφά τέλη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB