Πώληση Χωράφι, Riga, Ρίγα, Λεττονία, Rītausmas iela 23

Πώληση - Cod. 25249

  • Τύπος: Χωράφι
  • Περιοχή: 10000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος Pishe βιομηχανικό σχεδιασμό και την κατασκευή της Λετονίας. Έχουμε σχεδιάσει και να κατασκευάσει τα κτίρια, αποθήκες, εργοστάσια, καταστήματα, γραφεία, αθλητικές εγκαταστάσεις και τα γεωργικά αντικείμενα των δομικών μεταλλικών προϊόντων.

"Σχεδιασμός Build" - έχουμε σχεδιάσει και να κατασκευάσει ένα σύνολο. Σχεδιασμός και κατασκευή φάσεις αλληλεπικαλύπτονται, και ως εκ τούτου είναι δυνατόν να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι του έργου στον πελάτη και να επιταχυνθεί η υλοποίηση του έργου.

Η εταιρεία λειτουργεί δύο μηχανικούς και αρχιτέκτονες - την πλήρη εφαρμογή της διαδικασίας συντονισμού και του έργου πραγματοποιείται με μέγιστη ακρίβεια.

Γρήγορη utformnings και τις προθεσμίες κατασκευής - Piche αρχιτεκτονική του έργου και στις δομικές κατασκευές σε 3D περιβάλλοντα και εξειδικεύεται στο σωστό βιομηχανικό σχεδιασμό κτιρίων και κατασκευών, εξασφαλίζοντας την ταχύτερη σχεδιασμό του έργου.

Ευρωκώδικα - υπολογισμός ασφαλείας που, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες της Λετονίας χρησιμοποιήσετε για 3 χρόνια, και η οποία προβλέπει μια ολιστική προσέγγιση για την οικοδόμηση σχεδιασμό και την κατασκευή λύσεων.
  Τα κτίριά μας μπορούν να αγοραστούν όχι μόνο για μια καλύτερη τιμή, αλλά είναι επίσης πιο ασφαλείς. Eirocode έννοιες της ασφάλειας περιλαμβάνουν:
1) Η χρήση των υλικών και την ανάλυση της παραγωγής σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές ΕΝ?
2) Ποιοτικός έλεγχος και δοκιμή των δομών που κατασκευάζονται?
3) Οι υψηλότερους συντελεστές ασφαλείας υλικού?
4) Αυξημένη παράγοντας ασφάλειας φορτίου για συνδυασμούς φορτίων?
5) Οι υψηλές απαιτήσεις για την δομή χάλυβα ποιότητα συναρμολόγησης.
Ευρωκώδικα - 10 ευρωπαϊκό πρότυπο της σειράς παρέχει μια εκτίμηση της ασφάλειας και μια κοινή προσέγγιση για το σχεδιασμό των κτιρίων και εγκαταστάσεων.

Συνεργαζόμαστε με τους κατασκευαστές μας και σπάνια χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των υπεργολάβων. Χρησιμεύει ως ο κύριος λόγος για τον οποίο μπορούμε να παραδώσουμε καλύτερες τιμές από τους ανταγωνιστές μας.

Τα υλικά που αγοράζονται απευθείας από τους κατασκευαστές σε μεγάλες ποσότητες, κυρίως λόγω της εργασίας στις ετήσιες συμβάσεις και χάρτες μέρος του εργοστασίου που εργάζονται αποκλειστικά για το παράδειγμά μας.

Για να εξασφαλίσει την άριστη αποτελέσματα κατά τη συγκόλληση κάνουμε τον έλεγχο της ποιότητας ραφές και επιθεώρησης. Με το υλικό μας γίνονται μετρήσεις συσκευασίας του εδάφους για να εξασφαλιστεί η ποιότητα της προετοιμασίας του εδάφους κάτω από τα θεμέλια και τα πατώματα. Πριν και μετά από κάθε φάση της κατασκευής πιστοποιημένων επιθεωρητών προβούν σε μετρήσεις των δομών.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB